Home

Het Timmerbedrijf J.J. den Heijer

Timmer/aannemersbedrijf  J.J. den Heijer is begonnen in 1987 als een klein éénmansbedrijf.

Inmiddels is het uitgegroeid tot een  succesvol en betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in de burgerbouw met alle voorkomende werkzaamheden:

In ons bedrijf werken wij samen met vaste ZZP loodgieters, elektriciens, tegelzetters, dakdekkers, stukadoors en schilders, waarbij wij de coördinatie in de hand houden.

Onze specialiteiten bestaan uit: Het plaatsen van dakkapellen, ramen en deuren, tot aan een complete uitbouw naar uw wens.

Hoe gaat JJ den Heijer te werk:

U wilt een afspraak maken: dit doet u d.m.v. een mail te sturen met de gegevens van het pand waar het omgaat naar info@denheijer-sinteur.nl. U krijgt van kantoor een mail terug met de eventuele datum die gepland kan worden meestal is dit rond de klok van 16.00 uur / 17.00 uur. Norbert Rijnbeek komt bij u langs op de afgesproken datum voor een vrijblijvende offerte voor u op te nemen. De offerte ontvangt u per e-mail (alle kosten die opgenomen en besproken staan in de offerte) Na goedkeuring zal uw offerte bij ons in het systeem verder verwerkt worden, zodra er een datum van uitvoering bekend is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wegens enorme drukte kunnen offertes die nu worden opgenomen pas worden uitgevoerd vanaf augustus 2024.

Mocht tijdens de werkzaamheden wat veranderen dan laat Norbert Rijnbeek aan u weten zodat u weet wat de kosten hiervan zijn.

JJ de Heijer BV is hier helder en transparant in. U weet wat u krijgt en wat u hiervoor kwijt bent geen verrassingen achteraf.

U bent nu op de hoogte van hoe wij ter werk gaan.

 

Helderheid, transparantie en vertrouwen staat bij ons voorop.

 

Wanneer u ook uw gevel weer wilt laten stralen kan kunt u ook ons bedrijf Sinteur BV inschakelen deze is gespecialiseerd in het opknappen van uw gevel bent u hiernaar geïnteresseerd kijk dan verder op onze Sinteur website.

www.sinteur-voegbedrijf.nl

Kortom: voor al uw zaken rondom (ver)bouwing kunt u bij ons terecht!