Het Timmerbedrijf J.J. den Heijer

Timmer/aannemersbedrijf  J.J. den Heijer is begonnen in 1987 als éénmansbedrijf. Dhr. Bob den Heijer heeft het jaren lang met gerund. Dhr. Bob den Heijer heeft in de loop der jaren het gevelwerken bedrijf Sinteur B.V. overgenomen.

Overname:

Per 1 januari 2016 is J.J. den Heijer B.V. overgenomen door De heer Norbert Rijnbeek.

Norbert Rijnbeek heeft jaren lang gewerkt als ambachtelijk timmerman bij een ambachtelijk timmerbedrijf en is daarna indienst gekomen bij JJ. Den Heijer waarna ze besloten dat Dhr. Rijnbeek de ultime overname kandidaat was. Het bedrijf blijft zoals u van JJ. Den Heijer gewend bent op dezelfde wijze doordraaien.

Het bedrijf J.J. den Heijer en Sinteur is het uitgegroeid tot een viermansformatie met jarenlange ervaring in de burgerbouw met alle voorkomende werkzaamheden,

van kastdeurslot tot gehele verbouwingen,

van burgerbouw tot nieuwbouw.

Van het voegen tot het repareren van uw gevel. (zie ook de website Sinteur BV)

In ons bedrijf werken wij samen met loodgieters, elektriciens, tegelzetters, dakdekkers, stukadoors, metselaars, meubelmakers en schilders, waarbij wij de coördinatie in de hand houden.

Onze specialiteiten bestaan uit: dakkapellen, ramen en deuren, profileringen, lambrizeringen, metselwerk, voeg,- en tegelwerk.

Ook kunnen wij meubels, kasten en keukens op maat maken en plaatsen naar uw eigen ontwerp en idee.

Kortom: voor al uw zaken rondom (ver)bouwing kunt u bij ons terecht!