Vacatures


Notice: Undefined offset: 1 in /home/sites/site1924/web/templates/jjdenheijer03062016d/library/Artx/Content/Item.php on line 68

Vacatures

All-round Timmerman

Wij zoeken altijd op zoek naar een all-round timmerman die zich voornamelijk bezig zal houden in de particuliere sector, denk hierbij aan uit- en verbouw van woningen alsmede dakopbouw, maar ook nieuwebouw. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil om de opdracht tot een succes te laten leiden met een goede service is het belangrijkst bij ons. 

Uiteraard heb je aantoonbare werkervaring als allround timmerman, oog voor detail en beschik je over een sterk klantgerichte instelling en in de leeftijd van 20 t/m 45 jaar. Omdat je veel contact heb met de klanten zoeken wij iemand die goed nederlands spreekt. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een VCA diploma en een rijbewijs B.

Wij bieden:

Een zeer uitdagende baan, een 37,5 uur per week, ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei, afwisselende werkzaamheden, een prettige werkomgeving, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, een werkplek voor de lange termijn.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Esmeralda Rijnbeek op 06-53911271 of je cv mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

;Intrieurbouwer/timmerman:

Wij zoeken altijd op zoek naar een timmerman die zich voornamelijk bezig zal houden in de particuliere sector, denk hierbij aan uit- en verbouw van woningen alsmede dakopbouw, maar ook nieuwebouw. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil om de opdracht tot een succes te laten leiden met een goede service is het belangrijkst bij ons.

Wij bieden:

Een zeer uitdagende baan, een 37,5 uur per week, ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei, afwisselende werkzaamheden, een prettige werkomgeving, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, een werkplek voor de lange termijn.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Esmeralda Rijnbeek op 06-53911271 of je cv mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stages:


Ben je op zoek naar een leuke en interessante stage- of leerwerkplek in een veelzijdige omgeving? Dan is stage lopen bij J.J. Timmerwerken iets voor jou. J.J. den Heijer  investeert veel in jong talent die het oud ambachtelijke timmerwerk willen leren.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats, neem dan contact op met de Esmeralda Rijnbeek 06-539 112 71.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wij werken alleen met eigen personeel (geen uitzendkrachten).

Home

Welkom bij het Timmerbedrijf J.J. den Heijer

Als u op zoek bent naar een vakkundig en gerenommeerd aannemersbedrijf voor een verbouwing of renovatie, de installatie van een keuken of badkamer. Het op maat maken van kasten of het installeren van een dakkapel, dan bent u bij J.J. den Heijer B.V. uit Den Haag aan het juiste adres. Ook als het gaat om het maken en/of plaatsen van kozijnen, ramen en deuren kunnen wij uw project snel en vakkundig uitvoeren.

Timmer/aannemersbedrijf J.J. den Heijer is begonnen in 1987 als éénmansbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een viermansformatie met ruim 25 jaar ervaring in de bouw met alle voorkomende werkzaamheden, en dat merkt u! Wij kunnen tevens ingezet worden voor deelwerkzaamheden zoals stukadoorswerk, timmerwerk, schilderwerk en tegelwerk.

 

Het Bedrijf J.J. den Heijer is per 1 januari 2016 overgenomen door Dhr. Norbert Rijnbeek.

Norbert Rijnbeek heeft een ruime ervaring als Timmerman en zal den Heijer voorzetten zoals hij nu is met alle vakkundigheid en betrouwbaarheid dat u bent gewend van J.J. den Heijer.

 

Verbouwingen Den Haag

Of u nu de keuken, de badkamer of uw hele woning is die u wilt verbouwen, voor elk budget heeft ons aannemersbedrijf een passende oplossing. Wij maken gebruik van een zorgvuldige planning en zorgen ervoor dat de werkzaamheden starten op het met u overeengekomen tijdstip. U krijgt bij ons niet te maken met verschillende partijen, omdat wij tijdens uw verbouwing het vaste aanspreekpunt zijn. Dat heeft tevens het voordeel dat er dus geen tussenschakels in de ladder zijn, zodat de prijs niet onnodig hoog wordt.

Wilt u zelf aan de slag in huis, maar ontbreekt de kennis om zelf een kastdeurtje of een radiator-ombouw te maken? U kunt ze ook bij ons op maat bestellen, zodat u zonder ergernissen uw klus kan realiseren.

 

Sinteur B.V. Gevelrenovatie / Voegwerken Den Haag.

Sinds 2008 hebben wij het Sinteur B.V. voeg/gevelbedrijf overgenomen en toegevoegd aan ons bedrijf.

Het is belangrijk dat gevelrenovatie bijtijds wordt uitgevoerd, het is namelijk zo dat als muren beschadigd zijn of beginnen te vervallen, het enkel van kwaad tot erger gaat en dus de eventuele reparatie een stuk duurder wordt dan wanneer u het zo snel mogelijk adequaat laat oplossen.

Bij een optimale gevelrestauratie, wordt niet alleen een gevel gereinigd maar wordt ook de ontstane schade zoals metselschade, aan deze gevel hersteld. Het is juist daarom noodzakelijk de gevelrenovatie altijd door deskundigen, zoals Sinteur uit te laten voeren, zodat de gevel niet alleen een prachtig aanzicht wordt, maar ook bouwkundig weer in perfecte staat gebracht wordt.

Er is veel vraag naar gevel/voegwerken en daarnaast de bijkomende timmerwerken/onderhoud en alle bijkomende werkzaamheden aan gebouwen zowel bij bedrijven als particulieren. Deze combinatie is uniek en veel gevraagd, daar wij alles in een hand hebben en het u ook kunnen leveren tegen goede prijs/kwaliteit verhoudingen.

 

 

 

 

 

Historie

Het Timmerbedrijf J.J. den Heijer

Timmer/aannemersbedrijf  J.J. den Heijer is begonnen in 1987 als éénmansbedrijf. Dhr. Bob den Heijer heeft het jaren lang met gerund. Dhr. Bob den Heijer heeft in de loop der jaren het gevelwerken bedrijf Sinteur B.V. overgenomen.

Overname:

Per 1 januari 2016 is J.J. den Heijer B.V. overgenomen door De heer Norbert Rijnbeek.

Norbert Rijnbeek heeft jaren lang gewerkt als ambachtelijk timmerman bij een ambachtelijk timmerbedrijf en is daarna indienst gekomen bij JJ. Den Heijer waarna ze besloten dat Dhr. Rijnbeek de ultime overname kandidaat was. Het bedrijf blijft zoals u van JJ. Den Heijer gewend bent op dezelfde wijze doordraaien.

Het bedrijf J.J. den Heijer en Sinteur is het uitgegroeid tot een viermansformatie met jarenlange ervaring in de burgerbouw met alle voorkomende werkzaamheden,

van kastdeurslot tot gehele verbouwingen,

van burgerbouw tot nieuwbouw.

Van het voegen tot het repareren van uw gevel. (zie ook de website Sinteur BV)

In ons bedrijf werken wij samen met loodgieters, elektriciens, tegelzetters, dakdekkers, stukadoors, metselaars, meubelmakers en schilders, waarbij wij de coördinatie in de hand houden.

Onze specialiteiten bestaan uit: dakkapellen, ramen en deuren, profileringen, lambrizeringen, metselwerk, voeg,- en tegelwerk.

Ook kunnen wij meubels, kasten en keukens op maat maken en plaatsen naar uw eigen ontwerp en idee.

Kortom: voor al uw zaken rondom (ver)bouwing kunt u bij ons terecht!

 

Portfolio

Portfolio Timmerbedrijf J.J. den Heijer - Den Haag

 

  Complete renovatie / verbouwing aan zolder etage. P1040552 1477910368976 resized

 

Verbouwing aan de bakkerij van benzinepomp Berkman.

 

foto2

 

 

 

Dakkapellen

 

     

 

Ramen, deuren en kozijnen

Kasten

 Voor meer foto's houd dan onze facebook in de gaten https://www.facebook.com/jjdenheijerensinteur/
 
 
 

 

Informatie

Informatie over de mogelijkheden Timmerbedrijf J.J. den Heijer.

 

  • Wilt uw woning gaan veranderen?
  • Een tussenwandje weg, of juist erbij?
  • Een verlaagd plafond?
  • Een andere keuken, of badkamer?
  • Een mooie dakkapel voor extra ruimte?
  • Een nieuwe schutting plaatsen?
  • Lambrizering laten plaatsen?

• Aanbouw
Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u uw woning uitbreiden, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een nieuwe badkamer mee creëren.

• Verbouwen
Of u nu uw keuken of gehele woning wilt laten verbouwen, J.J. den Heijer verzorgt uw verbouwing van begin tot eind. Wij hebben alle vakkundigheid onder 1 dak van timmerman en loodgieter tot tegelzetter.

• Renovatie
U kunt ons inschakelen voor de renovatie van uw badkamer en keuken. Deze zullen er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitzien.

Kozijnen en Ramen

Nieuwe kozijnen

Een bestaande kozijnen vervangen,  bijvoorbeeld omdat u een nieuwe kozijnindeling wilt, de ramen niet goed geïsoleerd zijn i.v.m. enkel glas of omdat de oude kozijnen het einde van hun levensduur hebben bereikt.

Nieuwe ramen

Wilt u geen complete kozijnvervanging kunt u ook kiezen voor een minder ingrijpende oplossing. Door het vervangen van de vaste en bewegende ramen, in hardhouten met dubbelglas HR++.

Isolatieglas plaatsen in stijl

Het vervangen van enkel glas wordt vaak gedaan met behulp van opdeklatten, echter dit kan ook anders: brede glaslatten op maat maken zodanig dat het raamhout een geheel blijft.